Tunturituuli – sisätilat ja varusteet

Tunturituulet ovat mökkejä parhaimmillaan 2 – 6 hengelle. Mökki käsittää takkatupakeittiön, saunaosaston ja kolme makuuhuonetta. Kaikki sängyt ovat joustinpatjasänkyjä. Keittiövarustus on riittävä myös ruuanlaittoon. Illalla voit istuskella tunnelmallisen Hopealoimun aidon kivitakan äärellä. Lisää tunnelmaa antavat pihan lyhdyt sekä kelovalaisimet.

Talossa on pieni suksenhuoltotila, sekä potkukelkka kauppareissuille tai muille reissuille. Myös polkupyöriä on mahdollisuus varata.

Tunturituuli-paritalo käsittää kaksi erillistä huoneistoa. Varaamalla molemmat puolet pystyt ottamaan mukaan myös ystäväperheen tai muita tuttavia. Tunturituulien parhaita puolia on korkeista takkatuvan ikkunoista avautuva maisema suoraan erämaahan.

Tiljako

Huoneisto 61m2

takkatupakeittiö (vuodesohva kahdelle hengelle), kolme makuuhuonetta (kahdessa mh:ssa 2 erillistä sänkyä, yhdessä mh:ssa kerrossänky), sauna/suihku, erillinen wc.

Varustelu

astiasto, astianpesukone, mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappi, tv, cd/kasettisoitin, vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta, autosähköpistoke, pihalla grillipaikka.

Muuta

Suksienhuoltohuone (viileä). Kotieläimiä ei sallita. Hiihtämään pääsee suoraan talon pihalta. Huoneistot sijaitsevat päättyvän tien päässä, ei häiritsevää läpiajoliikennettä. Bussit lentokentältä kulkevat läheltä.

• +358 (0)400-674 721 •
reservations@rantatuuli.fiyhteydenottolomake
© rantatuuli.fi