SUOMI-FINNISH ENGLISH DEUTSCH NORSK RUSSIAN

Etusivu | Tunturikoivu | Tunturituuli | Sijainti | Aktiviteettejä | Yhteydet
Tunturituuli

Vietä vaikka merkkipäivät!


Tunturituuli - lomahuoneistot

Tunturituuli - pohjakaava
Katso 360° virtuaaliesittely: Tunturituuli A1, Tunturituuli B

Tunturituulet ovat mökkejä parhaimmillaan 2 - 6 hengelle. Mökki käsittää takkatupakeittiön, saunaosaston ja kolme makuuhuonetta. Kaikki sängyt ovat joustinpatjasänkyjä. Keittiövarustus on riittävä myös ruuanlaittoon. Illalla voit istuskella tunnelmallisen Hopealoimun aidon kivitakan äärellä. Lisää tunnelmaa antavat pihan lyhdyt sekä kelovalaisimet.

Talossa on pieni suksenhuolto tila, sekä potkukelkka kauppareissuille tai muille reissuille. Myös polkupyöriä on mahdollisuus varata.

Tunturituuli-paritalo käsittää kaksi erillistä huoneistoa. Varaamalla molemmat puolet pystyt ottamaan mukaan myös ystäväperheen tai muita tuttavia. Tunturituulien parhaita puolia on korkeista takkatuvan ikkunoista avautuva maisema suoraan erämaahan.

Siisteydestä ja hygienista huolehdimme parhaamme mukaan, emme mm. hyväksy omia liinavaatteita. Siivousfirma tekee aina viimeisen silauksen siivoukseen.

Huoneisto 61m2:
takkatupakeittiö (vuodesohva kahdelle hengelle), kolme makuuhuonetta (kahdessa mh:ssa 2 erillistä sänkyä, yhdessä mh:ssa kerrossänky), sauna/suihku, erillinen wc.

Varustelu:
astiasto, astianpesukone, mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappi, tv, cd/kasettisoitin, vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta, autosähköpistoke, pihalla grillipaikka.

Muuta:
Suksienhuoltohuone (viileä). Kotieläimiä ei sallita. Hiihtämään pääsee suoraan talon pihalta. Huoneistot sijaitsevat päättyvän tien päässä, ei häiritsevää läpiajoliikennettä. Bussit lentokentältä kulkevat läheltä.