HOMEPAGEFINENGDEURUS
TERVETULOA RANTATUULEN
SIVUSTOON

Rantatuuli Pelonniemi sijaitsee kauniissa savolaisessa maisemassa, rauhallisessa Pelonniemen kylässä, joka on kuitenkin Kuopion kaupungin aluetta. Pelonniemen huvilan parhaita puolia on sijainti rauhallisella alueella, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä kaikista nykyajan palveluista. Siitä kertoo se että pääset pihalle saakka asfalttitietä. Mikäli etsit vanhanajan erakkohuvilaa paikka ei ehkä silloin ole oikea, sillä molemmat Rantatuulihuvilat ovat täysin varustettuja, eivätkä sijaitse mitenkään syrjäisessä paikassa. Matka Kuopioon kestää vain 20 - 30 minuuttia.
Klikkaa tästä nähdäksesi video täysikokoisena.

Itse huvilassa on kaksi kerrosta. Yläkerrassa on takkatupa, keittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Alakerrassa on takkahuone, makuuhuone, vierashuone. Talossa on myös kaksi WC:tä. Kokonaispinta-ala on noin 115 m2, nukkumapaikkoja on kaikkiaan 8 (+2). Pihalla on oikea kivestä muurattu grilli. Lisäksi löytyy ulkoterassit ylhäällä ja alhaalla. Nurmikkoaluetta on reilusti. Lähimpään naapuriin on matkaa n. 200 metriä.

Tällä etelärannalla riittää aurinkoa. Lemmikkien tuominen on kielletty.

Tervetuloa tutustumaan Rantatuuli-huvilaan.
Katso 360°virtuaaliesittelyt.

***

Oletko menossa Lappiin?

Meillä on myös Lapissa, Hiihtokeskus Saariselällä hienoja mökkejä, klikkaa tästä

Design : Laudatum Oy

lepo, rauha, Talviloma, loma, Kesäloma, syysloma, Hiihtoloma, lumi, lumitilanne, joululoma Hiihto, aktiviteetit, Maastohiihto, murtomaahiihto, murtsikka, Huoneisto, Kelohuoneisto, Laskettelu, Lomahuoneisto, Lomamökki, Majoitus, Mökkiloma, Hirsimökki, Kelomökki, Mökki, Mökkimajoitus, Loma-asunto, Tunturimökki, Perhemajoitus, Lomahuoneistot, Saariselkä, mökit, majoitus, paritalohuoneisto, mökin vuokraus, majoitus, yöpyminen, lomamajat, talviasuttava mökki, lomamökit, vuokramökki, mökkiloma, loman vietto kuopio, juuruvesu