HOMEPAGEFINENGDEURUS
TERVETULOA RANTATUULEN
SIVUSTOON

Paasisalon Rantatuuli on uudentyyppinen lomahuvila savolaisessa järvimaisemassa Kallaveden rannalla vain reilu kymmenen kilometriä Kuopion torilta. Paasisalon saari on maastoltaan jylhä joten maisematkin ovat senmukaiset. Vaikka kyse on saaresta, autotie vie perille asti. Tämä huvila on erityisen sopiva lomanviettäjälle joka haluaa viettää lomansa suuren veden rannalla, mutta silti kaikki palvelut vierellään. Tämä huvila ei ole aivan paras mahdollinen erakkomökkeilyä kaipaaville, jotka eivät halua muita lähiseudulla. Matkaa Kuopion palveluihin on vain 12 kilometriä. Kuitenkin paikka on hyvinkin rauhallinen.
Klikkaa tästä nähdäksesi video täysikokoisena.

Tähän huvilakokonaisuuteen kuuluu kaksikerroksinen päähuvila, jossa mm. sauna, kaksi takkaa, suksien huoltotila ym. Neliöitä on reilusti toistasataa. Et joudu kärsimään parviratkaisujen tuomasta ahtaanpaikan tunnelmasta monien muiden mökkien tapaan. Yläkerrassa on katto hyvinkin korkealla.

Lisäksi voit tarvittaessa varata erillisen 15 m2 rantasaunan, jossa levitettävään sänkyyn mahtuu yöpymäänkin. Rantatuuli-huviloissa on sekä kotieläimien tuominen että tupakointi kielletty.

Tervetuloa tutustumaan Rantatuuli-huvilaan.
Katso 360°virtuaaliesittelyt.

***

Oletko menossa Lappiin?

Meillä on myös Lapissa, Hiihtokeskus Saariselällä hienoja mökkejä, klikkaa tästä

Design : Laudatum Oy

lepo, rauha, Talviloma, loma, Kesäloma, syysloma, Hiihtoloma, lumi, lumitilanne, joululoma Hiihto, aktiviteetit, Maastohiihto, murtomaahiihto, murtsikka, Huoneisto, Kelohuoneisto, Laskettelu, Lomahuoneisto, Lomamökki, Majoitus, Mökkiloma, Hirsimökki, Kelomökki, Mökki, Mökkimajoitus, Loma-asunto, Tunturimökki, Perhemajoitus, Lomahuoneistot, Saariselkä, mökit, majoitus, paritalohuoneisto, mökin vuokraus, majoitus, yöpyminen, lomamajat, talviasuttava mökki, lomamökit, vuokramökki, mökkiloma, loman vietto kuopio, juuruvesu